Sijoituspalvelut

Aalto tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman erilaisia rahasto-, sijoitus- ja varainhoitotuotteita.

Aalto Pankkiiriliikkeen asiakkaana pääset hyötymään eri markkinatilanteista sekä kotimaisilla että globaaleilla finanssimarkkinoilla.

Omaisuudenhoito

Omaisuudenhoidossa hyödyt kokeneiden ja ammattitaitoisten asiantuntijoidemme osaamisesta ja ajantasaisesta näkemyksestämme sijoitusmarkkinoihin.


Omaisuudenhoitoa alkaen 50 000 euron salkuille.

Lue lisää

Strukturoidut tuotteet

Aalto tarjoaa säännöllisesti kulloiseenkin markkinatilanteeseen ja yksittäiseen sijoitustavoitteeseen rakennettuja strukturoituja tuotteita.

Lue lisää

Sijoituspalvelut juuri sinulle

Aalto Pankkiiriliikkeen sijoituspalveluiden pohjimmaisena ajatuksena on auttaa yksityishenkilöitä ja organisaatioita rakentamaan tuotto- ja riskitavoitteisiinsa sopivat sijoitusratkaisut hyödyntämällä kaikkia omaisuuslajeja.

Aalto on erikoistunut kaikki omaisuuslajit kattavaan Yale - Harvard - strategiaan ja tuonut sen ensimmäisenä yksityissijoittajille Suomessa.

Aalto Pankkiiriliike Oy on suomalainen, vuonna 2005 toimintansa aloittanut sijoituspalveluyritys. Aalto toimii Finanssivalvonnan myöntämällä toimiluvalla ja sen valvonnassa. Pankkiiriliikkeemme on Sijoittajien Korvausrahaston jäsen.

Aallon sijoituspalvelut kattavat vaativankin sijoittajan tarpeet.

Aallon sijoituspalveluilla parhaita ratkaisuja

Aallon sijoitustoiminnan perusta on sitoutumattoman ja avoimen arkkitehtuurin varainhoito.

Aalto valitsee sijoituskohteiksi kuhunkin omaisuuslajiin erikoistuneita rahastoyhtiöitä ja muita kumppaneita.

Sijoituskohteiksi etsimme keskimääräistä paremmin menestyneitä rahastoja ja ratkaisuja, joiden uskomme yltävän keskimääräistä parempaan tuottoon myös tulevaisuudessa.

Aalto tekee yhteistyötä alan parhaiden toimijoiden kanssa globaalisti.

Sijoituspalveluita asiakkaan ehdoilla

Aallon ja asiakkaan välillä tehdyt sijoitusstrategiat tehdään aina ottamalla huomioon asiakkaan riski- ja tuottoprofiili, sijoitushorisontti sekä lyhyen että pitkän ajan likviditeettitarpeet (ns. RTAL-analyysi).

Tavoitteenamme on rakentaa asiakkaalle tuottava, turvallinen, kustannustehokas ja joustava ratkaisu. Ratkaisua tehdessä otamme huomioon asiakkaan oman taloudellisen tilanteen ja siihen olennaisesti liittyvät verotukselliset kysymykset, esimerkiksi perintösuunnittelu.

Sijoituskohteet voivat olla:

  • toistaiseksi voimassa olevia kertasijoituksia, joihin voi tehdä lisäsijoituksia,
  • tietyn juoksuajan ja erääntymispäivän sisältäviä kertasijoituksia tai

Hinnasto

Tätä hinnastoa sovelletaan Aallon toteuttaessa asiakkaidensa toimeksiantoja, hoidettaessa asiakasvaroja tai konsultatiivisessa varainhoidossa.