16.5.2017

Omaisuudenhoitoa jo alkaen 50 000 euron salkulle

Aalto tarjoaa asiakkailleen omaisuudenhoitoa jo alkaen 50 000 euron salkulle.

Valittavana ovat joko konsultoiva tai täyden valtakirjan varainhoito. Sijoituskohteina voidaan käyttää mm. pörssiosakkeita kaikilla markkinoilla, rahastoja, ETF-osuuksia ja muita omaisuuslajeja tarvittaessa.

Salkun sijoituskohteet valitaan asiakkaan sijoitustavoitteiden ja haluaman riskitason mukaisiesti. Varainhoidon aloittaminen olemassa olevalla salkulla tai käteisellä ei aiheuta veroseuraamuksia.

Konsultoivassa varainhoidossa asiakkaamme saavat Aallon salkunhoitajan ehdotuksia salkun sijoituskohteiksi. Päätösvalta sijoitusten toteuttamisessa on aina asiakkaalla. Tämä sopii asiakkaalle, joka haluaa kuulla salkunhoitajan näkemyksiä markkinoista ja ehdotuksia, mutta haluaa itse tehdä päätökset sijoituskohteista.

Täyden valtakirjan varainhoidossa Aallon salkunhoitaja tekee sijoituspäätökset asiakkaan puolesta. Tämä sopii asiakkaalle, joka ei halua itse seurata markkinoita.

Ota yhteyttä, mikäli haluat tulla keskustelemaan omaisuudenhoidon ratkaisuista juuri Sinun tilanteeseesi. Sovitaan tapaaminen ja tehdään yhdessä suunnitelma varallisuutesi kasvattamiseksi.